Selecteer een pagina

OVER CEPAMEDIS

Cepamedis is specialist in het online verwerken van zorgdeclaraties en zorginformatie. Gebruikers maken transparante beslissingen die effectief en efficiënt worden vastgelegd. Sinds 2005 biedt Cepamedis zorgverleners maatwerkoplossingen binnen haar beveiligde platform omgeving. Innovatief door goed te luisteren naar de wensen van de gebruikers. De gegevens zijn altijd en overal beschikbaar door in te loggen op het beveiligde platform. Cepamedis is NEN 7510 gecertificeerd voor informatiebeveiliging in de zorg. De declaratieprocessen verlopen fout- en moeiteloos. Alle declaraties worden gecontroleerd. Hierdoor wordt onnodige retourinformatie voorkomen en zijn de declaraties succesvol. Niet-declarabele zorg wordt voor de declaratie afgevangen.

Cepamedis bestaat uit:

  • Medisch dossier 

Contact met cliënt leidt tot een automatische opbouw van het medische dossier. 

  • Protocollering 

Geïntegreerde verstrekkingen- en behandelprotocollen leiden tot een order van een medisch hulpmiddel of consult dat gedeclareerd kan worden. 

  • Orderverwerking 

Orders worden centraal verwerkt en doorgeplaatst naar de leverancier.

  • Declaratieverwerking   

Naadloze declaratieverwerking bij de zorgverzekeraar.

Koppelingen naar aanvullende softwarepakketten zijn mogelijk. Daarnaast biedt Cepamedis een overstapservice vanuit andere softwareapplicaties.

De voordelen en het gemak van Cepamedis zelf ervaren? We komen graag met u in contact.